Visszakéz

Felháborít egy hír? Szemét dolgok folynak a világban? Támadnak a trollok? A zsidók? A kommunisták? A gárdisták? A cigányok? A fideszesek? A tótok? Dühítenek jobbról? Vagy balról? Próbáld ki, milyen a világ az ő szemszögükből! Ha jobbról arcul ütnek, mielőtt odabaszol balról, nézd meg, ki volt az...

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

HTML

Wieszt-ügy: János nem érti...

2010.06.10. 13:27 | PubiX | Szólj hozzá!

Amiről a hírek szólnak:

A Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomoz tovább a Wieszt-ügyben. Az ügyben ismeretlen tettes ellen, vesztegetés megalapozott gyanújával indult eljárás. A Magyar Nemzet úgy tudja, azért történt ez a lépés, mert az eddigi adatok alapján több mint valószínű, hogy hivatalos személyek által elkövetett bűncselekményről van szó. Ez akár azt is jelentheti, hogy hamarosan meggyanúsíthatják a Wieszt Jánost, aki képviselő a XI. kerületben és a Fővárosi Közgyűlésben is. 
Az MSZP-s Wieszt Jánosról még hetekkel ezelőtt azt állította a kerületi Fidesz egy videó alapján, hogy 2,2 millió forint csúszópénzt fogadott el. A képviselő később azt mondta, politikai támadás áldozata.

 

Visszakéz:

Wieszt János vagy. Otthon ülsz az íróasztalodnál a dolgozószobában; úgy van berendezve, mint egy iroda, itt érzed jól magadat, az egész életedet irodákban töltötted, neked ez a környezet a komfortzóna. Rendezgeted a papírjaidat, szelektálsz, mert nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan rendőrök, sőt, inkább ügyészségi nyomozók fognak itten turkálni, korrupciós ügyletekre utaló bizonyítékok után kutatva. 

Nem érted ezt az egész felhajtást. Mi a baj abban, hogy egy önkormányzati vezető pénzt fogad el a kedvező döntésért? Persze, tudod, hogy ezt törvény tiltja, de hát istenem, ez mindig is így ment! Mi ez az álszent handabandázás korrupcióról meg fekete gazdaságról?! Tessék körülnézni: Magyarország összes önkormányzatánál pontosan ez a helyzet! És ez volt mindig is. Pénzzel mindent el lehet intézni. És nemcsak a szocialisták vezette önkormányzatokban! Ugat itt a Fidesz! Persze... Tessék csak körülnézni ott, ahol jobboldali többség van! Maguk szerint ott nincs korrupció? Dehogynincs! Mindenhol van. Nálunk ez a szokás, és ezt nem lehet azzal kitörülni, hogy meghurcolnak néhány tisztességben megőszült vezetőt, aki pedig a lelkét kitette a városért, az országért!

Ezen jár az agyad, miközben a régi barátodtól kölcsönkapott iratmegsemmisítőbe pakolod a leveleket, számlákat, dokumentumokat. Barátod már túl van ezen a procedúrán, őt már meg is gyanúsították. Neki most egy darabig nem kell a gép. A fene enné meg ezt az egészet! Hogy akarnak ezek önkormányzati reformot meg hatékonyabb ügyintézést, ha kiiktatják a legfontosabb tényezőt: a csúszópénzt? Semmi se fog működni. Akkor majd minden ügynek minden eljárási lépése pontosan 30 napig fog tartani, semmit se lehet majd elintézni, mindenki állandóan a jogszabályokra fog hivatkozni. Kiskapuk nélkül nincs rugalmas ügymenet, rugalmasság nélkül pedig megáll az élet. A rugalmasság és a kiskapu pediglen pénzbe kerül! Ha bezárják az összes kiskaput, akkor megszűnik a rugalmasság, ha viszont nyitva hagyják, csak épp a pénzt vonják ki belőle, akkor senki nem fogja érezni a kiskapu és a rugalmasság valódi értékét. Értékvesztett hivatalnokvilág jön, akárki meglássa!

Vagy lehet, hogy mindez csak porhintés? Persze! Most már értem! Erre megy ki az egész! Hiszen nyilvánvaló, nem is értem, miért nem jutott hamarabb az eszembe! A Fidesz csinálja a balhét. Rohadtul szétnyerték magukat a parlamenti választásokon, és most úgy forgatják az alkotmányt meg a törvényeket, hogy az önkormányzatokban is mindenhol ők lesznek a górék. Az egész ország az övék lesz ősszel! Naná, hogy előtte jól fölverik az árakat! Idén ősztől minden határozat, minden ügyintézés kétszer annyiba fog kerülni! Ez a lényeg. Okos gyerekek ezek. Milyen kár, hogy ebből én már kimaradok...

...Hát, így látszanak a dolgok, kérem, innen, Wieszt János íróasztalától.

 

· 2 trackback

Címkék: mszp fidesz korrupció kiskapu csúszópénz wieszt jános

A bejegyzés trackback címe:

https://visszakez.blog.hu/api/trackback/id/tr912071480

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újbudán megmozdult valami 2010.06.19. 14:22:30

Kemény napok járnak a korrupció gyanújába került képviselőkre. Wieszt Jánost ma bilincsben vitték el a nyomozók. Most már csak az az érdekes, hogy vajon mikor és miről fog vallani János. Hogy ez nem egyszemélyes buli volt, abban biztosak lehetünk.  

Trackback: Őrizetben Wieszt 2010.06.15. 18:53:01

Hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsította meg Wieszt János volt újbudai MSZP-s politikust a Budapesti Nyomozó Ügyészség kedden.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása